Mulţi români, în special tineri, îşi doresc să-şi deschidă o afacere, măcar una mică, însă nu dispun de resursele financiare pentru startul businessului.
Un credit bancar sau programele guvernamentale de finanţări nerambursabile pot fi o soluţie pentru investiţia iniţială, dar sunt şi mici afaceri pe care le poţi demara cu sume mici.

„Adevărul“ îţi prezintă câteva idei de afaceri cu 2.000 de euro.

1. Idei de afaceri cu 2.000 de euro. Blog
Deşi câştigurile nu vor apărea pe termen scurt, deschiderea unui blog pe o nişă de care eşti pasionat se poate transforma în timp într-o afacere. De exemplu, un blog de gastronomie, de călătorii, de tehnologie, de fashion sau unul auto. Tot ce trebuie să faci este să îţi cumperi un domeniu şi să-ţi pui la punct site-ul care va găzdui blogul tău.
Dacă nu ai bani să îţi cumperi un domeniu, îţi poţi deschide blogul pe o platformă care oferă găzduire fără plată (de exemplu, WordPress.com, blogspot.com sau tumblr.com). Cu cât vei atrage mai mulţi cititori pe blogul tău (unici, afişări), cu atât diverse companii din domeniu (nu neapărat) vor fi interesate să se promoveze în spaţiul tău virtual. De exemplu, un producător auto şi-ar putea dori să >>>mergi la sursa articolului

Comentariul meu

Lasă un răspuns