cupa davis sibiu e1424166126781
Sibiul va găzdui din nou meciuri din Cupa Davis, în luna martie a acestui an. foto: sibiul.ro
sibiul va găzdui din nou meciuri din cupa davis, în luna martie a acestui an. foto: sibiul.ro
Sibiul va găzdui din nou meciuri din Cupa Davis, în luna martie a acestui an. foto: sibiul.ro

Consilierii locali au aprobat în ședința ordinară de joi după amiază sumele alocate proiectelor selectate pentru luna martie pe agenda sportivă a Sibiului. Clubul CSU Sibiu va primi în primă fază pentru unul din proiecte aproape jumătate de milion de lei.

Consiliul Local Sibiu a aprobat în ședința ordinară de pe luna februarie, sumele alocate proiectelor selectate spre finanțare pe Agenda Sportivă a orașului.
Cei mai mulți bani îi primește echipa de baschet CSU Sibiu. [contextly_auto_sidebar id=”rRwF7kptjbiwp1Cc9nPqmEz6C3mKCcz8″]Clubul sibian va primi un suport financiar de 430.000 de lei pentru proiectul ”Csu Sibiu – Baschet sibian de performanță”. Asociația CSTC Pamira, va primi 110.000 lei pentru organizarea meciului de Cupa Davis, din perioada 6-8 martie, de la Sala Transilvania, dintre România și Israel.
ACS Handbal Club Sibiu primește și el 130.000 de lei pentru returul Campionatului Național, Divizia A, masculin. În fine echipa de karate CSU Sibiu a primit 7.000 de lei, iar CS Sumikiri Sibiu a primit 5.000 de lei pentru participarea în campionatul național de karate pentru copii.

Comentariul meu

Lasă un răspuns