”împăratul romanilor” păzit până în dinți! aici va sta naționala israelului la cupa davis!

Jucătorii şi staff-ul tehnic al echipei de Cupa Davis a Israelului vor beneficia de măsuri speciale de securitate, în perioada în care vor sta în Sibiu. Aceştia vor fi cazaţi la Hotel Împăratul Romanilor şi au solicitat un anume etaj. Şi jucătorii români vor fi cazaţi tot aici.

imparatul romanilor

Organizatorii partidelor de Cupa Davis, care se vor desfăşura la Sibiu, au anunţat că vor fi luate măsuri speciale de securitate pentru jucătorii din Israel, la solicitarea lor. Împreună cu jucătorii români, întreg staff-ul reprezentativei Israelului vor fi cazați în centrul orașului, la Hotel “Împăratul Romanilor”.

[contextly_auto_sidebar id=”vahhaIoN29jIsfmajuFDUtPHZw4uhrKw”]

“Sportivii vor fi cazați la Hotelul Împăratul Romanilor, atât românii cât și israelienii. Israelienii au cerut condiții speciale de securitate, chiar și la cazare, au cerut unul din etaje anume, însă tot din motive de securitate nu voi dezvalui exact detaliile”, a explicat, pentru OradeSibiu, organizatorul evenimentului, Marius Vecerdea.
De altfel, nu este o practică uzuală pentru echipa Israelului să ceară măsuri speciale de securitate, indiferent de țara care organizează astfel de partide.
Meciurile dintre cele două reprezentative se va desfășura în perioada 6-8 martie, la Sala Transilvania.

Ultima oră

Comentariul meu