legătura neștiută dintre cristian țopescu și președintele klaus iohannis

topescuCunoscutul comentator sportiv Cristian Țopescu a dezvăluit de curând cum și-a cunoscut actuala soție și care este legătura nescrisă dintre familia sa și actualul președinte Klaus Iohannis.

Cristian Ţopescu şi-a deschis sufletul în faţa Florentinei Fântânaru, la Antena Stars. El a vorbit despre cum şi-a cunoscut soţia şi a spus care este principala calitate a ei.[contextly_auto_sidebar id=”C9yaGm8ksG7PbKNktfskn6ijc1I2KmqF”]
„Participam la nişte spectacole sportive şi eu prezentam un fel de parte sportivă. La un moment dat, fiind în culise, am auzit pe cineva cântând la pian. Am văzut-o şi mi-a plăcut foarte mult de ea. Asta se întâmpla pe lângă Sibiu. A intrat mai târziu la televiziune după un concurs şi aşa am rămas împreună. De atunci muzica face parte din ambianţa familiei noastre. Am învăţat de la soţia mea corectitudinea nemţească. Ea este saşă şi acel lucru este cel mai important. Mai este cineva în zilele noastre de aceeaşi etnie care este la fel de corect, dar nu îmi permit să îi spun numele pentru că este o persoană importantă”, a declarat Cristian Ţopescu.
Cristian Țopescu (77 ani) este un fost comentator sportiv și politician român. Este tatăl prezentatoarei de televiziune Cristina Țopescu.

Ultima oră

Comentariul meu