love story cu scandal la dumbrăveni!

Trei bărbaţi din Dumbrăveni sunt cercetaţi de poliţiştii sibieni din cauza relaţiei de concubinaj dintre copiii lor. Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru lovire şi alte violenţe.

politie

Trei bărbaţi din localitatea sibiană Dumbrăveni sunt cercetaţi de poliţişti pentru mai multe infracţiuni, inclusiv unele cu violenţă, după ce au fost implicaţi într-o altercaţie spontană, anunţă Vocea Transilvaniei. În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţiştii sibieni, dar şi a plângerilor depuse de victime, alţi trei bărbaţi din aceeaşi comună, oamenii legii au stabilit faptul că, în data de 22 februarie, în jurul orei 18:00, în curtea imobilului aparţinând uneia dintre victime, au pătruns fără drept suspecţi indicaţi de victime. Anterior, între aceştia a existat un conflict verbal generat de relaţia de concubinaj existentă între copiii lor. Altercaţia verbală a degenerat şi în acte de mică violenţă şi distrugere a unor geamuri”, au transmis reprezentanţii IPJ Sibiu.

[contextly_auto_sidebar id=”SDyydMkXiQoaugSVrIHLTauY9rADGI9W”]

Cei trei bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 20 şi 26 de ani, au fost identificaţi şi conduşi la sediul Poliţiei Oraşului Dumbrăveni, în data de 23 februarie. Toţi trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare, violarea de domiciliu, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Ulterior, în cazul a doi dintre suspecţi s-a luat măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, în timp ce al treilea a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ultima oră

Comentariul meu