strada timisoara

Municipalitatea sibiană a anunțat că luni a fost semnat contractul pentru modernizarea a încă unei străzi din oraș. Lucrările prevăd modernizarea reţelelor de apă şi canalizare, precum şi a carosabilului şi trotuarelor.  Strada Timișoara va fi închisă pe perioada reparațiilor.strada timisoara

Primăria Sibiu a semnat luni, 2 martie, contractul pentru execuţia lucrărilor de modernizare pe strada Timişoara. Aceasta este situată în cartierul Terezian, zonă în care strada Arad a fost modernizată în anul 2014, străzile Kiev şi Deva se apropie de finalizare, pe strada Măgheranului urmează să se înceapă lucrări de modernizare pe fonduri structurale, iar pe strada Mihail Kogălniceanu se construieşte un nou viaduct.
În urma unei proceduri de achiziţie, asocierea SC Terra Buiding SRL/ SC Consal SRL a câştigat licitaţia şi contractul de lucrări a cărui valoare este de 247.558,84 EURO (TVA inclus).
“Contractul va fi finanţat din fondurile economisite din cel de-al treilea împrumut în valoare de 11,5 milioane de Euro contractat de la BERD, din acesta fiind modernizate anii trecuţi 31 de străzi, a fost construit un nou pod peste Cibin în dreptul străzii Neculce şi au fost executate reparaţiile capitale la viaductul Gara Mică. Faptul că am reuşit să reabilităm atât de multe străzi şi obiective cu aceste fonduri denotă o cheltuire eficientă, iar faptul că am realizat şi o economie la contract ne permite să modernizăm încă o stradă” a subliniat primarul interimar al Sibiului, doamna Astrid Fodor.
Lucrările pe strada Timişoara prevăd modernizarea reţelelor de apă şi canalizare, precum şi a carosabilului şi trotuarelor.
Ordinul de începere a lucrărilor va fi emis în cursul lunii martie, termenul de execuţie fiind de 8 luni. Perioada de garanţie oferită de constructor este de 4 ani.
[contextly_auto_sidebar id=”tIWajhDbMWQvPmRqPMQQ3w4Xr3c052mX”]

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu