ÎNTÂMPLARE INCREDIBILĂ – A vrut să ajute un bătrân și a fost reclamat de primărie la poliție

0 122

barbatCaz unic în România. Un tânăr din Câmpulung Moldovenesc a vrut să ajute un bătrân aflat în mare suferință, iar autoritățile locale în loc să susțină acțiunea s-a au decis ca să îl reclame la poliție.

Tânărul care a încercat să ajute un bătrân în nevoie s-a izbit de reticența autorităților. Intențiile sale sunt puse la îndoială de polițiști și primărie, conform evz.ro.[contextly_auto_sidebar id=”XEHTSLGXKsQPWpRar62Rjl1fQIiIgmfk”]
”Nea Toader este orb, are amputat un picior şi nu ştim cât îl mai poate păstra pe al doilea în frigul în care stă. Trăieşte în două camere reci fără curent electric (i l-a tăiat) apă sau toaletă”, a scris acesta pe Facebook într-o postare prin care încerca să-și mobilizeze prietenii să-l ajute pe bătrânul de 67 de ani.
”Oameni hai să fim oameni şi să mai arătăm încă o dată că…ne pasă (…) Căci da, este un nea Toader care are nevoie de noi (…) Uitat de lume în mijlocul oraşului în spatele hotelului Zimbru (…) Are o pensie de sănătate de 1000 de lei şi atât. Nu are cine să se îngrijească de el şi cine să meargă pe la instituţii pentru el. Iar el fiind orb nici atât (…) Eu vreau doar să va arăt un om în mare necaz şi să îl ajutăm fiecare cu ce se pricepe”, a mai menționat tânărul în apelul lansat pe rețeaua de socializare.
Deși pare un demers lăudabil, primăria nu a apreciat gestul său, iar bunul samaritean a primit o reclamaţie din partea Primăriei Municipiului Câmpulung Moldovenesc.
Primăria îi impută că a postat pe facebook un articol în vederea obţinerii unui ajutor material, chiar bani, în afară cadrului legal, sau prin acţiuni filantropice. Tânărul trebuie să se prezinte la poliţie joi, iar în caz contrar va fi sancţionat contravențional. citatia la politieAcesta ne-a pus la dispoziție și citația la poliție, citație pe care o puteți vedea mai sus.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...