bojovic1
Bojovic a făcut un meci extrem de slab la Pitești. Sârbul și-a bătut joc din nou de munca echipei!

bojovicCSU a pierdut cu 89-76 în meciul jucat în deplasare la Mureș, la capătul unei partide în care unii jucători și-au arătat limitele și au evoluat pe alocuri chiar și penibil. Sibienii mai au șanse minime să ajungă în play-off și vor juca etapa viitoare peste o săptămână cu Gaz Metan Mediaș.

Mureșenii au dominat clar meciul de miercuri seară și s-au impus meritat cu 89-76 (27-24, 18-16, 20-18, 24-18). [contextly_auto_sidebar id=”Ixw1RX0r0SeZ6iCac2qxkD8mdIt1A24z”]CSU nu a contat prea mult în economia meciului, dar a avut un moment de revenire în sfertul trei, când a și condus pe tabelă. Bojovic a jucat ca de obicei în acest retur. Căpitanul a fost egoist în dese rânduri, nu a pasat atunci când trebuia să o facă și a ales să arunce la coș în situații în care era clar că șansele sale de reușită sunt infime. Lee a fost aproape invizibil în apărare și la fel și în atac, iar Ceskovic a fost modest în evoluție. Hurd a  fost inconstat în evoluție, iar Calotă a făcut mari eforturi să joace, accidentat fiind. Johnson și Zyle au arătat că sunt modești în joc, evoluțiile lor fiind extrem de slabe.
Antrenorul Cătălin Vulc a pus sare pe rană și a arătat unde a pierdut CSU și acest joc. ”A fost un meci greu, un meci disputat și am avut procentaje foarte bune: 50% la aruncările de 2 puncte, 52% la cele de 3 puncte. Din păcate, am pierdut partida la recuperări, unde am fost dominați. Adversarii noștri au 37, iar noi am reușit doar 23 de recuperări”, a spus acesta după meci.

CSU: Bojovic 20 de puncte, Calotă 15 puncte, Hurd 13 puncte, Ceskovic 12 puncte, Lee 10 puncte, Johnson 4 puncte, Zyle 2 puncte.

CSU joacă următorul meci miercuri, 11 martie, la Sala Transilvania, cu Gaz Metan Mediaș de la ora 18:00.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns