Zece sibience internate la Centrul Educativ Buziaş. Au avut parte de o MEGA SURPRIZĂ!

0 159

spectacolCentrul Educativ Buziaş a organizat  joi un spectacol dedicat Zilei Internaţionale a Femeii, intitulat sugestiv „ Dor de mamă”. In prezent, in custodia Centrului Educativ Buzias se afl 88 de persoane internate, 10 dintre acestea fiind din judetul Sibiu.

Cu multa însufleţire, persoanele internate au pregătit un montaj literar-artistic si o scenetă pentru a le sărbători deopotrivă pe cele cărora le datorează viaţa dar si pe cele care le modelează sufletele: educatoare, profesoare, învăţătoare.
Invitate speciale au fost mamele persoanelor internate precum si întreg personalul feminin ce îşi desfăşoară activitatea in instituţie, tinerii dorind să-şi exprime recunoştinţa faţă de cele care îi sprijină şi îi îndrumă în fiecare zi.
Pentru fiecare prezenţă feminină sărbătorită, tinerii au pregătit  felicitări si flori pe care le-au dăruit in semn de respect si recunoştinţă. In prezent, in custodia Centrului Educativ Buzias se afl 88 de persoane internate, 10 dintre acestea fiind din judetul Sibiu
[contextly_auto_sidebar id=”SlPWkTSUwKKOHvMlO2j890yXMysZ6Myk”]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.