avionul lui harrison ford cazut pe campul de golf

Harrison Ford a avut un accident de avion și este grav rănit. Actorul american Harrison Ford s-a prăbușit joi, cu avionul pe care îl pilota, pe un câmp de golf din Los Angeles, California, după cum informează TMZ.

Harrison Ford, de 72 de ani, a suferit mai multe răni la cap după ce avionul de colecție de doup locuri a căzut in picaj pe câmpul de golf, la puțin timp după decolare. Potrivit Departamentului de Pompieri din Los Angeles, Harrison Ford care pilota avionul a fost transportat la un spital local.

[contextly_auto_sidebar id=”mReDE4pAM5U6kQXOlpm2MonGQ8lSA6jO”]

Autoritățile au interzis locuitorilor din zonă să se apropie de locul accidentului, petrecut in cartierul Venice din Los Angeles, California. „Am văzut apropiindu-se un avion frumos. Este ceva normal să vezi avioane de agrement de acest tip prin zonă, decolând de pe Aeroportul din Santa Mónica. Acesta a lovit un copac si apoi a căzut.”, a declarat un martor la NBC.harrison-ford-pilot

Harrison Ford este un experimentat pilot de avioane și acesta nu este primul său accident de avion.  Accidentul se produce la o săptămână după ce s-a anunțat că actorul american Harrison Ford va juca într-o continuare a filmului „Vânătorul de recompense/ Blade Runner”

Cu un scenariu scris de Hampton Fancher şi Michael Green, acţiunea din noul proiect cinematografic va fi plasată la câteva decenii după aceea din filmul original, care a fost lansat pe marile ecrane în 1982. Recent, Harrison Ford a spus că scenariul pentru acest film reprezintă „cel mai bun lucru” pe care l-a citit vreodată. Starul american va interpreta din noul rolul Rick Deckard în acest film, a cărui acţiune din pelicula originală se desfăşura într-un univers distopic din Los Angeles-ul anului 2019. Filmul va fi produs de Ridley Scott, regizorul lungmetrajului original.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns