Victor Cornea va fi astăzi pe teren la Cupa Davis, în Sala Transilvania

0 151

cupadavis sibiu (36)La finalul celor două partide oficiale, care îi vor aduce față în față pe Adrian Ungur și Dudi Sela, respectiv pe Marius Copil și Bar Tzuf Botzer. Sibianul Victor Cornea va juca un meci demonstrativ cu unul dintre jucătorii Israelului.

România s-a impus în confruntarea de Cupa Davis cu Israelul. Componenții lotului național au câștigat primele trei partide, punctul decisiv fiind adus de cuplul Florin Mergea / Horia Tecău, în meciul de dublu ce a avut loc astăzi. [contextly_auto_sidebar id=”ygKVpgZqN27ExLspjybAMeY85aJx5H9x”]Deși fără miză, partidele de azi se vor disputa conform programului, iar pe deasupra, iubitorii de tenis vor avea parte de o surpriză suplimentară din partea organizatorilor evenimentului.
La finalul celor două partide oficiale, care îi vor aduce față în față pe Adrian Ungur și Dudi Sela, respectiv pe Marius Copil și Bar Tzuf Botzer, Sibiul își va trimite cel mai de seamă reprezentant în teren. „Ne dorim să oferim mai mult tenis publicului sibian și dorim să îl vadă la lucru pe Victor Cornea, unul dintre cei mai promițători tineri jucători pe care i-a dat Sibiul în ultimii ani”, spune Marius Vecerdea, co-organizator al evenimentului de la Sibiu. Victor va întâlni în această partidă demonstrativă unul dintre componenții lotului național al Israelului iar meciul este un bonus pentru spectatorii ce au achiziționat bilete la partidele de Cupa Davis. „Pentru că este un susținător al tenisului și al tinerelor talente, este foarte posibil ca președintele României, domnul Klaus Iohannis, să fie prezent și mâine la Sala Transilvania pentru a-l vedea la lucru pe Victor”, mai spune Marius Vecerdea, care este și managerul tânărului jucător sibian.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...