Super veste pentru viitorii chiriași ai ANL-urilor din cartierul Reșița II !

0 666

bloc anlPrimăria Sibiu a anunţat că a fost atribuit contractul pentru executarea lucrărilor de amenajare a reţelelor de apă şi canalizare pentru patru blocuri ANL din cartierul Reşiţa II. Practic, după finalizarea lucrărilor, apartamentele vor putea fi repartizate beneficiarilor.

Contractul pentru amenajarea reţelelor de apă şi canalizare, care vor deservi patru blocuri ANL din cartierul Reşiţa II a fost atribuit firmei SC Instal Grup SRL, în urma unei proceduri de achiziţie publică, au anunţat reprezentanţii Primăriei Sibiu. [contextly_auto_sidebar id=”4bFLAtoK9MCBgJLCZ6ADxdGvyAy6wWxv”]Conform acestora, valoarea contractului se ridică la suma de 408.781,12 lei, fără TVA, şi prevede amenajarea în termen de 60 de zile a reţelelor de apă, canalizare menajeră şi canalizare pluvială pentru cele patru blocuri ANL construite în această zonă. Ordinul de începere a lucrărilor se va emite în luna martie.

“Mă bucur că ANL a reușit să finalizeze construcția acestor patru blocuri. După amenajarea rețelelor de utilități și a zonei, cele 88 de apartamente din aceste clădiri vor putea fi repartizate beneficiarilor, în urma unei proceduri de selecție specificată în lege”, a declarat primarul interimar al Sibiului, Astrid Fodor. Potrivit oficialilor din primărie, reţeaua de apă va fi amenajată pe aproximativ 400 de metri liniari, iar reţeaua de canalizare menajeră va fi amenajată pe o lungime similară şi va presupune realizarea a 13 cămine de vizitare din beton. Reţeaua de canalizare pluvială va fi amenajată pe o lugime de aproximativ 300 de metri. “Vor fi realizate şi branşamentele şi respectiv racordurile necesare pentru conectarea tuturor acestor conducte. Procedurile de achiziţie sunt în curs pentru amenajarea reţelelor de electricitate şi gaz pentru aceste blocuri”, se arată într-un comunicat al Biroului de Presă al Primăriei Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...