Criminalul din Mediaș, EXTERNAT DIN SPITAL! Iată ce se întâmplă cu el!

198

criminalul din mediasTânărul de 31 de ani care la începutul acestei lunii a ucis cu mai multe lovituri de cuțit o tânără de 26 de ani, în Mediaș, va fi externat miercuri dimineață de la Spitalul Județean Sibiu. Acesta va ajunge cel mai probabil în fața procurorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Pacientul de 31 de ani din Mediaş, internat în data de 1 martie anul curent în cadrul Secţiei Clinice Chirurgie II din cel mai mare spital al județului, în urma unei tentative de suicid va fi externat în cursul zilei de azi, anunță cei de la Spitalul Județean Sibiu. [contextly_auto_sidebar id=”MXL0ULEWXJW6kS2FJU0upzje1NFWKfce”]
Bărbatul care a îngrozit tot Mediașul cu crima sa pasională, a ucis-o pe vecina sa, Simona, pentru că aceasta nu îi împărtășea dragostea. Apoi a încercat să se sincidă, dar medicii de la SMURD l-au salvat și l-au transportat la Spitalul Județean Sibiu, acolo unde a stat internat și sub pază până astăzi.
”Acesta a fost spitalizat cu diagnosticul hemopneumotorax şi plăgi înjunghiate în regiunea precordiala şi a fost operat pentru drenarea sângelui din pleură, ulterior aflându-se sub supraveghere şi tratament de specialitate. Evoluţia sa a fost una favorabilă iar starea sa din prezent este una bună şi permite externarea”, spune Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.