Cel mai tare DJ al Parisului și inventatorul ”Buddha Bar” vine vineri seară la Sibiu (VIDEO)

0 212

dj ravinLiquid The Club oferă o surpriză imensă iubitorilor muzicii electro și dance din Sibiu. Vineri seară la pupitru locației sibiene mixează nimeni altul decât DJ Ravin.

Clubul Liquid face vineri seară nouă ani de existență, iar evenimentul este celebrat cu un super party. Mai exact la pupitrul de DJ vine un nume extrem de cunoscut pe piața muzicală internațională. [contextly_auto_sidebar id=”LCYRrksmcEraQyEal2xyDVvMadZqk1Dz”]DJ Ravin va fi cel care va întreține atmosfera pe tot parcursul nopții. Acesta nu e la prima experiență în Sibiu.
În urmă cu cinci ani, tot la Liquid The Club, a fost DJ-ul care atunci a făcut o atmosferă incredibilă pentru cei prezenți în locație.
DJ Ravin este unul dintre cele mai apreciate nume în muzica electronică cu influenţe etnice, mai precis în „world&lounge music”. Principalul artizan al creării „sound”-ului Buddha Bar (BB), el a realizat cea mai mare parte dintre cele 12 albume ale seriei de compilaţii.  Cel mai important dintre DJ-ii rezidenţi în clubul „Buddha Bar” din Paris, vine așadar vineri seară începând cu ora 22.00.
IATĂ CUM A FOST LA PARTY-UL DE 4 ANI DE LIQUID

video

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...