VIDEO FOTO Pedofilul olandez încarcerat la Sibiu. Iată cum arată și cum ”agăța” copiii!

1 303

Image3Bărbatul de origine olandeză care a fost reținut miercuri pentru pedofilie, a fost prezentat de anchetatori în fața procurorilor sibieni cu propunerea de arestare preventivă. Olandezul nu a spus nimic despre acuzațiile aduse.

Olandezul  în vârstă de 56 de ani a fost prezentat joi dimineață în fața procurorilor cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. La coborârea din mașină, acesta nu a făcut niciun comentariu, preferând să tacă și să nu răspundă întrebărilor puse de jurnaliștii sibieni.[contextly_auto_sidebar id=”czuyo0OPegt5zknUwMyy52LQuUfCfhWq”]
Reerink Dirk este destul de cunoscut în Cisădie, acolo unde a deținut și o afacere cu un magazin, pe care însă l-a închis după numai  câteva luni. Vecinii locației spun că olandezul era des vizitat de minori, dar nu s-au gândit că acesta avea relații sexuale cu ei.
Bărbatul a avut afacerea în Cisnădie în anul 2013. Încă de atunci era vizitat de minori.
”Olandezul avea o mică afacere aici. Era vecin cu noi. Vindea inele, lănţişoare din acestea ieftine.  și alte lucruri ieftine. Ştiu că în urmă cu doi ani a venit şi a luat de la noi de la magazin produse de construcții pentru reamenajarea magazinului şi mi-a spus să îi fac factură. Era olandez sau ceva de genul acesta. De regulă cam intrau copilaşi la  el. Nu pot să spun câţi. Ziceau că îl ajută pe el la diverse lucruri. Erau săraci. Se vedea după îmbrăcămintea pe care o purtau. Mi s-a părut ceva suspect, dar dacă nu ai dovezi, nu poți să zici nimic doar suspectezi. Așa el ca om era chiar foarte politicos. Mai venea la noi în magazin. Știa chiar foarte bine limba română”, a spus Adriana Paşca, proprietara unui magazin unde olandezul mai obișnuia să intre și să cumpere materiale de construcții.

Vecini șocați la Cisnădie
Grigore Roşca,  vecin cu bărbatul olandez în perioada în care acesta locuia la Cisnădie, a mărturisit că este șocat de faptele acestuia. ”Știu că dormea în pivniță acolo, la magazin. Nu avea locuință aici. Nu am văzut copii pe la el. Eu nu am văzut așa ceva. El era u tip popular și vorbăreț. Nu mi s-a părut nimic suspect la el, niciodată. Părea de treabă. Mă șochează ce am aflat. Sincer sunt șocat de treaba asta”, a spus acesta.
”Era un om în toată firea. Nu ne-a făcut necazuri. Nu știm ce a făcut. Era foarte politicos. Nu părea să fie un om ca să facă lucrurile astea. Cei care l-au cunoscut știu mai bine. A stat aici vreo 3 luni. (…) Mai mult nu știu ce să vă spun. Acum normal că sunt uimită de ceea ce a făcut”, spune Domnica, o altă vecină.

Avea un apartament închiriat în Sibiu
După ce s-a mutat din Cisnădie, cetățeanul olandez s-a mutat într-o mansardă de pe strada Siretului. Acolo vecinii au bănuit că acesta nu ar fi un om tocmai în regulă și l-i s-a părut suspect că mai mereu veneau tot timpul copii în apartamentul olandezului.
”Era foarte liniștit. (..) Eu am zis la asociație că vin mereu copii și intră la el. L-am întrebat ce caută atâția copii la el. A zis că vin să îi învețe să se joace pe calculator. I-am întrebat și pe copii și ziceau același lucru. Nu păreau a fi așa necăjiți copii. (..) Erau mai bruneței un pic așa. Se repetau copiii care veneau la el. Veneau câte 3-4 odată. (…) Nu ne așteptam să se întâmple așa ceva. Dacă știam anunțat poliția!”, spune Pleșa Constantin, vecin cu olandezul în blocul de pe strada Siretului.

video

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Ardeleanu' scrie

    Fără să fiu cârcotaș și fiind un om care nu judecă după aparențe, în cazul ăsta trebuie să spun că…după cum îl văd arată ca unul capabil de așa monstruozități.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.