Super concert simfonic de Ceaikovski la Sibiu

0 156

filarmonicaMaeştri în Artă din Republica Moldova, Mihail Agafiţa (dirijor) şi Cristian Florea (solist-violoncelist al Filarmonicii de Stat Sibiu) propun un program inedit pentru concertul simfonic din seara de joi, 19 martie 2015, de la Sala Thalia.

Alături de monumentala Simfonie a VI-a, „Patetica”, de Ceaikovski şi rar-cântata uvertură la opera „Dido şi Aeneas” de Purcell, un grupaj de bijuterii, alese cu mult discernământ de solistul serii, vor ilustra perfecţiunea la care s-a ajuns astăzi în arta interpretativă dedicată violoncelului. Cele patru lucrări sunt emblematice pentru etalarea virtuozităţii („Divertisment în Re major” de Haydn/Piatigorski sau „Tarantella” de Popper) şi expresivităţii particulare a instrumentului („Les Berceaux” de Fauré sau Salut d’amour” de Elgar).
Biletele pentru acest concert pot fi procurate de luni până joi între orele 12-16 de la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu. Preţul unui bilet este de 16 lei. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de o reducere de 50%. Mai multe informaţii puteţi afla pe site-ul www.filarmonicasibiu.ro sau la tel. 0735566486.
[contextly_auto_sidebar id=”Wd2MARbfCfx65bY4YQxaW0ETG7shDMVx”]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...