Ora de Sibiu
Știri in direct

Super concursuri de înot și cercetași pentru copiii din Sibiu!

124

Clubul Sportiv Serious Fun organizează în data de 8 aprilie, în timpul Săptămânii Altfel, Cupa „Serious Fun” la înot pentru copii. 48 de clase își vor trimite în bazin cei mai buni înotători. De asemenea, va exista și o competiție pentru elevii clasei I pentru premiul ”Cercetași la munte”.

cercetasi

Potrivit organizatorilor, evenimentul va avea loc în cadrul programului Săptămâna Altfel „Să știi mai multe, să fii mai bun”, din 8 aprilie, în complexul de natație Olimpia. 48 de clase sunt invitate să dea curs acestei competiții, câte 12 din fiecare ciclu, clasa I, a II-a, a III-a și a IV-a. Fiecare clasă își va trimite în concurs cei mai buni 2 înotători, o fată și un băiat, urmând ca restul colegilor să îi susțină din tribună. Conform organizatorilor, concursul este unul de ștafetă mix, pe două lungimi de bazin. „Prin acest concurs dorim să creștem nivelul practicării activităților recreativ-sportive împreună cu clasa, în afara orelor de curs. Ne dorim să unim grupul din interiorul fiecărei clase, punând accent pe personalitatea fiecărui elev și rolului său în grup”, spune Andreea Petrescu, managerul clubului Serious Fun.

96 de concurenți
În total, la acest eveniment vor participa 96 de concurenți susținuți din tribune de peste 1000 de elevi. Fiecare categorie va fi formată din două grupe de câte șase echipe în fiecare grupă, iar primele trei din grupă se vor califica în finală. „Adevărata competiție va fi însă în tribune. Acolo vrem să vedem copiii implicați la maxim în susținerea colegilor din bazin. Pot veni cu vuvuzele, cu tobe, cu pancarte, cu tot ceea ce ei cred că le va da mai multă încredere celor doi colegi care se vor lupta pentru trofeu”, mai spune Andreea Petrescu.

Cercetași la munte

”Competiția va începe la ora 9 cu elevii clasei I. De la ora 10:30 se vor întrece elevii de clasa a II-a, de la ora 12 cei de clasa a III-a iar clasa a IV-a va încheia competiția cu cursele ce vor începe la ora 13:30. Premiile competiției sunt extrem de atractive pentru copiii care doresc să petreacă mai mult timp în natură. Elevii clasei I se vor întrece pentru premiul „Cercetași la munte” – o zi întreagă petrecută la munte, în care copiii vor învăța să folosească harta și busola, vor învăța să construiască un adăpost neconvențional numai din materiale disponibile în pădure. Clasele a II-a și a III-a concurează pentru un traseu de mountainbike. În funcție de nivelul elevilor din clasele câștigătoarese va alege un traseu cu plecare din Sibiu, de aproximativ 3-4 ore, cu treceri prin râu, mici sărituri peste hopuri sau locuri special amenajate și o bună bucată de plimbare prin pădure. Cei din clasa a IV-a au ocazia să câștige o zi la echitație, pe Valea Avrigului, la pensiunea Ghiocelul (www.echitație-agrement.ro). Pe lângă cursurile de echitație, copiii vor avea ocazia să învețe mai multe despre creșterea cailor și despre viața la fermă. Locurile II și III la fiecare grupă vor primi cursuri/module de limba engleză de la liderul incontestabil în predarea limbii engleze copiilor din întreaga lume, Helen Doron English, și produse din partea sponsorilor Boromir, Feleacul și Tymbark”, se arată într-un comunicat remis presei de către organizatorii evenimentului.
Înscrierile în concurs se fac până în data de 27 martie la adresa de mail andreeap@seriousfun.com.ro. Pentru înscriere sunt necesare: numele școlii, clasa și numele cadrului didactic coordonator.

 

[contextly_auto_sidebar id=”tKEzS8yucqlk0hKMkkMphklXB0OKmd5p”]

Primește titlurile instant

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...