VIDEO Autostrada Timișoara – Sibiu. Nici gând să fie gata anul acesta!

407

autostrada fotoCine spera că ar avea șanse ca anul acesta să meargă pe autostradă de la Sibiu la Timișoara, atunci se înșeală amarnic. Tronsoanele dintre Lugoj și Deva au șanse minime să fie finalizate, lucru care se poate observa și din imaginile video de mai jos.

Problemele de pe tronsonul Lugoj – Deva vor amâna finalizarea întregii autostrăzi până în 2016. Totuşi, mare parte din traseu va fi deschis circulaţiei din acest an.[contextly_auto_sidebar id=”FfpP6f7tQxqLHonpo3zsGbR2TEoqGpuc”]
Directorul Companiei de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale, Narcis Neaga, nu e optimist şi spune că, de la Nădlac la Sibiu, se va putea circula integral pe autostradă doar din 2016. Problemele sunt mai ales la loturile, 2, 3 şi 4 din Lugoj – Deva.
„Pe traseul autostrăzii Lugoj-Deva, loturile 2, 3 și 4 s-a descoperit un cimitir, o peșteră cu lilieci, halde de steril, o parte din întârzieri sunt rezolvate. Teoretic, autostrada Lugoj-Deva, loturile 2, 3, și 4 au termen anul 2016 și ne vom încadra”, a declarat Neaga pentru o publicaţie bucureşteană, citati de aradon.ro.
În ceea ce priveşte lotul 2 din Timişoara – Lugoj, stadiul fizic este de 65% şi e foarte posibil ca acesta să aibă carosabilul terminat din acest an, rămânând de terminat doar parcările şi restul lucrărilor adiacente autostrăzii.
De asemenea, şeful CNADNR a mai spus că lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva ar putea să fie finalizat în 2015, asta în ciuda problemelor descoperite aici. În plus, şi 17 kilometri din lotul 2 ar putea fi deschişi circulaţiei tot în acest an, mai anunta aradon.ro.
Puteţi vedea care este stadiul lucrărilor urmărind două filmuleţe realizate de unul dintre userii forumului peundemerg.ro, de pe cele trei loturi din autostrada Lugoj – Deva.

video

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (3)