tramvai sibiu

tramvai sibiuMunicipalitatea sibiană a reamenajat total zona de pe care au fost ridicate șinele de tramvai, între Calea Dumbrăvii și Pădurea Dumbrava, în zona de la Grădina Zoologică din Sibiu.

Porţiunea dintre Calea Dumbrăvii şi Pădurea Dumbrava pe care înainte se aflau şinele de tramvai a fost reamenajată parțial cu gazon rulat, parțial prin însămânțare. [contextly_auto_sidebar id=”CSJPBk4K1tcE4hrxXMyhCSPl2CRCFpdD”]În prezent, întreaga suprafaţă de aproximativ 10.000 de metri pătraţi, de la intrarea principală în Cimitirul Municipal şi până la Grădina Zoologică, este o zonă verde amenajată chiar la liziera Pădurii Dumbrava, drum care duce spre o zonă de agrement recunoscută a Sibiului, incluzând Grădina Zoologică Sibiu şi Muzeul Civilizaţiei Populare Tradiţionale Astra.
Cei 27 de muncitori ai Serviciului Parcuri şi Zone Verzi au plantat în martie şi începutul lui aprilie în tot municipiul Sibiu, aproximativ 35.000 de plante bienale (pansele, miozotis, bellis) în completarea celor deja puse în teren în toamna lui 2014

Join the Conversation

2 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. ceea ce nu stiu Sibienii este ca in CF(cartea funciara) padurea Dumbrava NU MAI EXISTA. S-au unificat mai multe numere top padure si s-au dezmembrat ca TEREN CONSTRUCTII. din punct de vedere legal padurea Dumbrava a fost stearsa de pe harta. 18ha padure au disparut din pix. Iohannis a spus intr-o sedinta la care am participat, ca in loc de padure, se vor monta panouri ce vor imita padurea. Asa ca pe Sibieni nu ai intereseaza ce se intampla cu orasul lor. L-ati votat pe sas? Suportati consecintele

  2. Parcul Sub Arini, un simbol al Sibiului este in stare JALNICA…nu ne mai aburiti cu povesti nemuritoare despre ce face primaria!!! In ce directie te uiti in Sibiu e mizerie…stiu cetatenii ar trebui sa nu faca mizerie…dar si primaria ar trebui sa-si faca treaba!!!