VIDEO Gaz Metan Mediaș a rămas fără antrenor. Se întoarce Pustai?

170

dan mateiAntrenorul principal al celor de la Gaz Metan Mediaș, Dănuț Matei, a anunțat joi într-o conferință de presă că a decis să își dea demisia. Tehnicianul spune că speră ca decizia lui să aibă un efect pozitiv la echipă.

Tehnicianul a explicat în cadrul unei conferinţe de presă că a decis să nu mai continue pe banca tehnică a alb-negrilor. Dănuț Matei a spus că nu a mai reuşit să îi capaciteze pe jucători şi că speră ca demisia lui să producă un şoc la echipă.[contextly_auto_sidebar id=”yw9AhC3Ea7dIERUlfF7kA9gTtxxHtrb4″]
„Nu sînt un laş, nu îmi este frică, am ştiut la ce mă înham cînd am preluat echipa. Dar am hotărît să îmi dau demisia acum pentru că mai sînt opt etape, 24 de puncte, şi sper să se producă un şoc la echipă şi să urmeze rezultate mai bune. Îmi reproşez faptul că nu am reuşit să îi capacitez mai mult pe jucători, în rest, eu consider că mi-am făcut bine meseria”
Dănuț Matei, ex antrenor Gaz Metan
În partida de sîmbătă cu Petrolul Ploieşti echipa va fi condusă de secundul Ion Balaur.
Surse din cadrul echipei susțin că Marius Șumudică trebuia să fie antrenorul medieșenilor, dar acesta nu a ajuns la un acord cu cei din conducere. Cum și Cristi Pustai a demisionat de la Rapid, acesta este și el pe lista favoriților să preia echipa din Mediaș.

video

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi