Super pachet de întretinere al motorului mașinii tale la Ford Sibiu Genius Cars

0 218

fordVino la showroom-ul Ford Sibiu Genius Cars și beneficiază de schimb ulei + filtru ulei + filtru aer + verificare de siguranță + diagnoză IDS, toate incluse in Pachetul de Intretinere Ford Motorcraft. Oferta este valabilă până la 30 iunie 2015 la Ford Sibiu Genius Cars.

Ai un model Ford cu o vechime mai mare de 4 ani, pe care vrei să îl întreții cu piese de origine, dar la prețuri accesibile? Vino acum la Genius Cars si vei gasi o oferta specială: doar 319 lei, pentru un pachet care include schimbarea uleiului, filtrului de ulei si a filtrului de aer.
În plus, pentru a te asigura că maşina ta funcţionează în parametri optimi, pachetul Ford Motorcraft include o diagnoză electronică IDS, precum și o verificare completă a elementelor de siguranță ale vehiculului.
Prețul pachetului include manopera și TVA pentru toate operațiunile de mai sus. Pretul pachetului nu include taxa de ulei (0,30 Ron/Kg)[contextly_auto_sidebar id=”9Au2lbPqnD1C8AjnnHyjl8AaQ0tkWHF5″]
Pentru detalii suplimentare, contactează-ne la telefon: 0369-408939 sau prin e-mail la: office@fordsibiu.ro
*Campania se adreseaza tuturor autoturismelor Ford, cu exceptia modelelor ST, RS și a celor echipate cu motorul 2.5 Duratec.

Faceți cunoștință cu FORD SIBIU!

Cei de la Genius Cars SRL, distribuitor si reparator autorizat Ford, au amenajat pe DN1 la ieșire din oraș pe partea dreaptă pe sensul de mers spre Brașov și Rm. Vâlcea un showroom care cu siguranță că îți va atrage privirea din prima secundă în care vei da cu ochii de el.

Construit pe o suprafata de aproximativ 1400 mp, complexul Genius Cars pune la dispozitia celor care doresc sa achizitioneze un autovehicul Ford, dar si celor care doresc sa intretina automobilul Ford pe care il detin, produsele, serviciile si specialistii de care au nevoie. Demn de știut este și faptul că aici puteți să aduceți și alte mărci auto, în service-ul care este și el extrem de bine pus la punct.

Valorile FORD SIBIU:

Fac ceea ce e corect pentru oamenii nostri, mediul nostru si societatea noastra, dar mai presus de toate pentru clientii săi.

Ce pachet de servicii oferă FORD SIBIU
– comercializarea intregii game de autoturisme si autoutilitare Ford

– consiliere si indrumare in vederea informarii si alegerii autovehiculului Ford
– servicii financiare pentru achizitia de autovehicule Ford: Credit si Leasing
comercializarea pieselor de schimb si accesoriilor originale
atelier de service specializat Ford pentru mentenanta si reparatiiford ok

Cum ajungem la FORD SIBIU
Sediul Genius Cars este în Selimbar, pe Soseaua Sibiului la numărul 48. Puteti să sunati pentru orice informații la 0369-408939 sau puteti contacta echipa FORD SIBIU pe email la adresa: office@fordsibiu.ro. Program de lucru în showroom este de luni pana vineri între orele 08:30 – 18:00 și sambata între 09:30 – 14:00.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.