Surpriza făcută de Carmen Iohannis pentru elevii săi din clasa a IX-a de la ”Gheorghe Lazăr”

0 342

carmen iohannis 2Prima doamnă a României a făcut o surpriză elevilor din clasa a IX-a de la Colegiul Gheorghe Lazăr din Sibiu, acolo unde Carmen Iohannis predă cu jumătate de normă, limba engleză. Aceasta i-a dus joi într-o excursie la București, acolo unde au vizitat Palatul Parlamentului.

Carmen Iohannis, care este profesoară de limba engleză, şi-a adus elevii a căror dirigintă este într-o excursie în Capitală.
Soţia preşedintelui şi elevii săi de clasa a IX-a au vizitat Muzeul Cotroceni, dar şi Palatul Parlamentului, unde joi activitatea parlamentară a fost restrânsă la lucrul în comisii, vizita acesteia nefiind anunţată oficial, conform Mediafax.
Carmen Iohannis predă limba engleză la Colegiul ”Gheorghe Lazăr” din Sibiu şi este dirigintă la clasa a IX-a. [contextly_auto_sidebar id=”ARPu69WymEqX1dAR7wE0G7cWtx2evq5V”]Într-un interviu acordat televiziunii publice, în luna ianuarie, soţia preşedintelui Klaus Iohannis spunea că nu ar vrea să renunţe la cariera de profesor şi că intenţionează să păstreze câteva ore la liceul sibian şi să continue să ghideze elevii din clasa sa şi în următorii ani.
„Încerc sa fac acest efort, să fiu câteva zile la Sibiu şi câteva zile la Bucureşti”, spunea ea.
O lună mai târziu, în 26 februarie, Carmen Iohannis declara, la Berlin, unde l-a însoţit pe preşedinte în vizita oficială, că deocamdată nu şi-a început activitatea de Primă Doamnă, dar că i-ar plăcea să se implice în educaţie şi în susţinerea tinerelor talente.
Totodată, soţia preşedintelui a recunoscut că îi este greu să facă naveta de la Sibiu la Bucureşti.
„Mi-e greu, dar deocamdată nu am unde să mă mut. Mai aşteptăm”, a afirmat ea, adăugând că doreşte să predea în continuare, „măcar cu jumătate de normă”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...