Proteste la Liceul Agricol din Sibiu. Elevii și profesorii, demonstrații la unison!

0 305

liceul agricolUn nou scandal s-a iscat în învățământul sibian. Elevii Colegiului Agricol D.P. Barcianu au protestat în curtea instituției împotriva zvonurilor apărute cum că această instituție ar urma să fie desființată, iar în imobil o să fie mutat Liceul de Artă.

Parinti, elevi, profesori si chiar lideri de sindiacat si-au dat intalnire joi dimineata la Colegiul Agricol Barcianu pentru a discuta situatia unitatii de invatamant dupa ce in urma cu o zi dascali de la Liceul de Arte au venit in vizita si le-au spus ca ei ar putea fi noii beneficiari ai cladirii in care isi desfasoara acum activitatea colegiul agricol, conform evenimentsibiu.ro.
De cealalta parte, cel care conduce unitatea de invatamant, Viorel Muguras Popescu spune ca nu a primit nicio instiintare oficiala si ca are de gand sa dea o fuga pana la Minister pentru a lamuri situatia. Parintii si profesorii au scris si semnat mai multe scrisori de nemultumire. Liderii de sindicat ii sustin. Elevii au facut chiar si un protest cu pancarte in curtea liceului. Acestia spun ca vor sa isi desfasoare normal activitatea ca si pana acum. Dascalii spun ca daca liceul va fi divizat si impartit pe la alte colegii cu siguranta in cativa ani specializarile de agricultura si tehnicieni veterinari vor disparea de la Sibiu. La momentul de fata la Colegiul Barcianu isi desfasoara activitatea 44 de cadre didactice si 551 de elevi. Profesorii spun ca, asa cum Liceului de Arte i s-au pus la dispozitie variante, la fel doresc sa fie puse la dispozitie de catre autoritati variante si pentru salvarea Colegiului Barcianu. Sursa: evenimentsibiu.ro
[contextly_auto_sidebar id=”B49LNPFPvEuesZ0FqVVN1E9sGJsCfPli”]

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.