Caravană de informare privind stabilirea priorităților de investiții din fonduri nerambursabile la Sibiu

121

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în colaborare cu Consiliile județene din Regiunea Centru și reprezentanții Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, ai Organismului Intermediar POSDRU Regiunea Centru, dar și ai altor organisme regionale, vor prezenta, miercuri 29 aprilie 2015, în Sala de ședințe a Consiliului Județean Sibiu, informații actualizate privind pregătirea de proiecte pentru perioada de finanțare 2014-2020.

Seria acestor evenimente se încheie la Sibiu în această etapă, următoarele întâlniri de lucru urmând a fi pregătite în momentul lansării POR 2014-2020, pentru fiecare din județele Regiunii Centru.
Suita acestor evenimente a fost concepută de ADR Centru pentru a veni în sprijinul potențialilor solicitanți de fonduri europene nerambursabile, alocate prin Programele Operaționale 2014-2020. În cadrul Ședinței ordinare a CDR Centru din data de 18.03.2015, desfășurată la Brașov, a fost analizată oportunitatea derulării unor seminarii de informare a potențialilor beneficiari de fonduri europene nerambursabile, pentru pregătirea proiectelor finanțabile în perioada 2014-2020. Membrii CDR Centru au fost de acord în unanimitate că această propunere vine în întâmpinarea nevoilor potențialilor beneficiari de fonduri. ADR Centru va organiza aceste seminarii de informare, reunite sub egida unei Caravane de informare ”Fondurile Europene 2014-2020 în Regiunea Centru”, care se va derula în perioada 15-30 aprilie 2015. În județul Sibiu evenimentul propus va avea loc în data de 29.04.2015, în Sala mare de ședințe a CJ Sibiu, începând cu ora 10. [contextly_auto_sidebar id=”xd6jPURvBX60V0jy8Zx020RaAkc5Ipoa”]
Următoarele evenimente de informare vor fi organizate în Regiunea Centru pe categorii de public țintă, administrație publică locală, ONG, IMM etc, funcție de calendarul de lansări a cererilor de proiecte finanțate prin POR 2014-2020.
”Pentru că un aspect important al perioadei de programare, care a fost deja lansată pe câteva capitole, îl constituie corelarea viitoarelor finanțări europene pentru anii 2014-2020, pe principalele direcții de dezvoltare: Competitivitatea, Oamenii și societatea, Infrastructura și Resursele, dar și Spațiul rural, prin Programele Operaționale aferente, seminariile propuse vor fi organizate alături de reprezentanții Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, ai Organismului Intermediar POSDRU Regiunea Centru, dar și ai altor organisme implicate în pregătirea de proiecte pentru perioada de finanțare 2014-2020”, a declarat domnul Simion Crețu, director general ADR Centru, referindu-se la aceste evenimente de informare din Regiunea Centru.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.