Raluca Turcan, cuvinte dure la adresa lui Ponta după ce acesta a postat o poză cu Iohannis pe Facebook

177

ponta si iohannisFotografia lui Victor Ponta cu Preşedintele Iohannis arată cât de ipocrită a fost colaborarea premierului cu Preşedintele din ultimele luni. După ce a pierdut alegerile, luni de zile Victor Ponta s-a pitit în spatele colaborării institutionale cu preşedintele Iohannis pentru interesul național.

Victor Ponta îl jigneste pe Klaus Iohannis pentru că alegerea lui Klaus Iohannis Președinte este o rană pe orgoliul lui supradimensionat.
Premierul isi arată acum mentalitatea de laş care după ce a fost infrânt usturator la vot direct, se îmbățoșează pe la colțuri: jigneste, râde de catuse, minte.
Pentru un premier cu așa de mulţi apropiaţi în rândul cărora se aude atât de des sunetul de cătuşe, Victor Ponta chiar nu ar trebui să vorbească de cătușe.
Victor Ponta a trădat, rând pe rând, colaborarea cu Traian Băsescu, cu Crin Antonescu, cu Klaus Iohannis. Pentru a trăda, Victor Ponta nu are nevoie să fie în USL sau PSD, Victor Ponta trădează pentru că aşa este natura lui.[contextly_auto_sidebar id=”SdIZvWQ921ZVDoGSozEXmrUY5FxqFbHg”]
Pe oameni ca Victor Ponta, din păcate, cicatricele nu îi fac mai înţelepţi, ci mai răi.
Problema României nu este cu omul Victor Ponta, ci cu premierul Victor Ponta. Cinismul cu care îl jigneste pe Klaus Iohannis, cu care pretinde că colaborează, este la fel cu cinismul cu care reduce populist impozitele deşi ştie că va arunca în aer bugetul.
Problema lui Victor Ponta nu este că nu înțelege ce face, ci că nu îi pasă ce face și face orice pentru a rămâne la puterea pe care a pierdut-o prin vot acum 5 luni.
Modificările la codul fiscal sunt emblema cinismului și a nepăsării unui politician care acoperă acuzațiile de corupție ale apropiaților săi cu măsuri fiscale populiste care vor destabiliza bugetul.

Raluca Turcan
Deputat de Sibiu
Copreşedinte PNL Sibiu

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi