VIDEO FOTO – CNM Astra își trage ”căciulă” nouă la sediul din Piața Mică

0 281

lucrari muzeul astra piata mica sibiu (4)Sediul administrativ al Complexului Național Muzeal Astra și totodată imobilul în care este și sediul Astra Film, trece în aceste zile printr-un proces de renovare important. Mai mulți muncitori schimbă țigla deteriorată de pe acoperiș.

Aflat într-un stadiu de degradare destul de îngrijorător, acoperișul CNM Astra din Piața Mică este schimbat în aceste zile de către o echipă de muncitori de la Muzeul din Aer Liber din Sibiu.
Aceștia schimbă în totalitate țiglele de pe acoperiș, procesul urmând să se încheie cel mai probabil săptămâna viitoare.
”Țiglele erau vechi și trebuiau înlocuite. Muncitorii sunt de la departamentul de restaurare de la Muzeul în Aer Liber. [contextly_auto_sidebar id=”ZfApMijfPzPitzJT4tsVZL0SVZxUf4Mr”]Ei lucrează de două zile, iar totul se va încheia la începutul săptămânii viitoare”, a explicat Cosmin Călinescu, purtător de cuvânt la CNM Astra.


Pentru a nu apărea accidente nedorite, zona din fața CNM Astra a fost împrejmuită cu o bandă care limitează accesul pietonilor în zona respectivă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.