fbpx

Preşedintele Consiliului Judeţean promovează oportunităţile de afaceri în judeţul Sibiu

115

ioan cindreaIoan Cindrea  a participat zilele trecute, la forumul de afaceri organizat de Camera Franceză de Comerţ şi Industrie în România.

La eveniment au luat parte reprezentanţii mai multor companii din sectorul industrial, scopul forumului fiind acela de a identifica oportunităţi de afaceri. „Salut organizarea la Sibiu a acestui forum şi este o onoare pentru Consiliul Judeţean, pentru judeţul Sibiu, că am fost solicitaţi drept parteneri de către Camera Franceză de Comerţ şi Industrie în România. Profit de prezenţa oamenilor de afaceri la Sibiu pentru a promova economic judeţul nostru. [contextly_auto_sidebar id=”97OTREqYk4VtFQ0319OnYdiKMMjjK1Jf”]Standul de promovare pe care l-am amenajat aici vine să vă ofere informaţii utile legate de oportunităţile de afaceri în judeţul Sibiu”, a spus în debutul conferinţei Ioan Cindrea. Preşedintele a informat participanţii despre organizarea la Sibiu, în perioada 10-13 iunie, a Conferinţei Internaţionale de promovare a oportunităţilor de afaceri în judeţul Sibiu şi a unui pavilion expoziţional pentru promovarea produselor şi serviciilor din judeţul Sibiu, adresându-le invitaţia de a participa.
De asemenea, preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu a prezentat invitaţilor cele 10 parcuri industriale existente la nivelul judeţului Sibiu care oferă oportunităţi interesante de deschidere a unor afaceri, în condiţiile în care toate au  utilităţile şi infrastructura necesare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.