VIDEO Victor Ponta: ”Anul viitor mergem pe autostradă de la granița cu Ungaria până dincolo de Sibiu”

1 192

autostradaPremierul României a acordat un interviu Agenției Naționale de Presă Agerpres, iar printre problemele despre care a vorbit, a atins și două subiecte care îi interesează direct pe sibieni.

Revizuirea Constituției, introducerea unei moțiuni de cenzură în actuala sesiune parlamentară de către Opoziție, precum și relația pe care o are cu președintele Klaus Iohannis reprezintă alte teme abordate de premier în interviul acordat AGERPRES. Ponta a vorbit însă și de autostrada Sibiu – Pitești și a promis totodată că în 2016 vom merge pe autostradă de la Sibiu până la granița cu Ungaria.[contextly_auto_sidebar id=”LPEgjFXcANFvAUsQ8pMAfkvMWpasrENL”]
”De exemplu, anul viitor, cu siguranță, de la granița cu Ungaria până dincolo de Sibiu, la intrarea în defileul Oltului, va fi autostradă. De asemenea, celelalte esențiale și anume Sibiu — Pitești, Târgu Mureș — Iași, care sunt pe fonduri europene, vor fi, de asemenea, în procedurile de … Cred să se termine procedurile să putem să ne apucăm de lucru”, a spus Ponta.
Iată mai jos tot interviul.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Anonim scrie

    Si minciuna-i vorba.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.