Ora de Sibiu
Știri in direct

Zilele Tineretului, în weekend la Sibiu și Rășinari. Programul este stufos!

158

Afis_Zilele_Tineretului_Sibiu_lowZilele de sâmbata și duminica sunt destinate la Sibiu activitatilor care marcheaza « ZILELE TINERETULUI 2015 » atât în capitala județului, cât și la Rășinari.

Evenimentul este finantat de Ministerul Tineretului si Sportului prin Direcţia Judeţeana pentru Sport  şi Tineret Sibiu. Organizatorii evenimentului sunt Direcţia Judeţeana pentru Sport şi Tineret Sibiu, Casa de Cultura a Studenţilor Sibiu.
Activităţile din programul stabilit au în vedere desfăşurarea unor acţiuni prin care să conştienţizeze comunitatea sibiană și rașinareană de forţa artistică şi valoarea tinerilor din municipiul și județul Sibiu. În acest sens au fost programate o serie de acţiuni ce se vor desfăşura în spaţiu public, în acest sens vă comunicam următoarele specificaţii:

PROGRAM ZILELE TINERETULUI
Sibiu, Duminică 9 mai 2015

Crosul Tineretului
Stadionul Municipal ( start), h 10.00- 11.00
h 10.00- 10.30 , tura mica( pe 2 categorii de varstă/ fete- baieţi)
locatie Parcarea Stadionului Municipal- Aleea Mihai Eminescu,  zona verde dintre Stadionului Municipal si Restaurantul Silva si
traseul pentru Crosul Tineretului: Stadionul Municipal ( start)- Teren tenis, Bazinul Olimpia, Alee Parc( stanga), Pod, Restaurant Bolta Rece, Stadionul Municipal( sosire – activitatile sportive)
h 10.30- 11.00 , tura mare( fete- baieţi)
locatie Parcarea Stadionului Municipal- Aleea Mihai Eminescu,  zona verde dintre Stadionului Municipal si Restaurantul Silva si
traseul pentru Crosul Tineretului: Stadionul Municipal ( start)- Teren tenis, Bazinul Olimpia, Alee Parc( stanga), alergare pe alee păna în apropierea Podului , stânga potecă, Aleea Mihai Eminescu, Stadionul Municipal( sosire – activitatile sportive)

Program cultural- artistic:
Parcul SubArini, zona Cupola,  h 11.00- 14.00;
ARTGOTICA- REPREZENTAȚIE ANIMATIE STEGARI
“POVEŞTI ROMÂNEŞTI” – SPECTACOL INTERACTIV PENTRU COPII – COMPANIA DE TEATRU BECOME
DOMINIC SIMIONESCU
ANCA MARGINEAN, ANA PREDA, ARIANA NEMEȘ
M&M, REFRES CREW,  CRAZY STREET
CLEOPATRA MODELS- PREZENTARE DE MODĂ
COVER UP – CONCERT

ZILELE TINERETULUI
Rășinari, Duminica, 10 mai 2015, h 16.00- 20.00
Caminul Cultural Rășinari
ARTGOTICA- REPREZENTAȚIE ANIMATIE STEGARI
“POVEŞTI ROMÂNEŞTI” – SPECTACOL INTERACTIV PENTRU COPII – COMPANIA DE TEATRU BECOME
LUANA PRODEA
M&M, REFRES CREW,  CRAZY STREET
ANSAMBLUL DE DANS CĂLUŞARII DIN RĂŞINARI
TRUPA SIMBOL
INEDIT- DANS SPORTIV
COVER UP – CONCERT

Primește titlurile instant

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...