UPDATE FOTO – Tren deraiat între Sibiu și Loamneș. A sărit de pe șine!

2 375
Nimeni nu a fost rănit, dar traficul feroviar între Sibiu și Sighișoara este blocat din cauza acestui incident
Nimeni nu a fost rănit, dar traficul feroviar între Sibiu și Sighișoara este blocat din cauza acestui incident

Un tren personal care circula pe relația Sibiu – Loameneș, a deraiat sâmbătă seară între Ocna Sibiului și Loamneș. Trenul 2568 a sărit pur și simplu de pe șine și se pare că nu sunt răniți.

Trenul care face legătura între Sibiu și Sighișoara a deraiat sâmbătă în jurul orei 19.00 în apropiere de Loamneș. Trenul circula în direcția Loamneș – Ocna Sibiului – Sibiu și a sărit de pe șine. Se pare că nu sunt persoane rănite. ” Soacra mea si nepotica erau in tren. In jur de ora 19 s-a intamplat. Nimeni nu a pățit nimic, dar nu s-a oferit nicio explicație”, ne-a transmis un cititor al Ora de Sibiu.
Traficul feroviar între Sibiu și Loamneș, pe relația către Sighișoara este blocat! Un cititor ne-a trimis fotografia cu trenul deraiat!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
2 Comentarii
  1. cosmin-ioan scrie

    da antradevar sa auzit un zgomot puternic la roti inainte sa iese de pe sina …….. la care nu am primit nici un sfat decat sa mergem in statia Ocna sibiu sa asteptam un alt tren …… la care nu a mai venit nimenea dupa noi cei 56… 58 de pasageri ,,,, la care fiecare au luat drumul spre strada principala la ocazie pana la sibiu la care sa cheltuit alti bani pentru a ajunge la destinatie ,,,,,,,,,,,,,,of Romania te iubesc

  2. Opris Gigi scrie

    Trenurile sunt de vina.Am venit o data pe aceasta ruta si s-a auzit un zgomot puternic de „huruiala” la roti si imediat trenul a incetinit.Ca si cand ar fi mers pe pietre.S-ar putea sa fie acesta.Asta e urmarea

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.