interstar sibiu mai dă încă două campioane județene la fotbal

interstarGrupele 2002 si 2004 ale clubului sibian FC Interstar , au castigat campionatele de juniori „D” respectiv juniori „E” in sezonul 2014-2015.

rupa 2002 pregatita de Ioan Bulea a obtinut titlul de campioana cu trei etape inaintea incheierii sezonului regulat , pina in prezent avand marcate 183 de goluri si primite doar 11. In perioada 27 mai -31 mai 2015 echipa sibiana va participa la Turneul Zonal de la Tarlungeni(jud.Brasov), acolo unde in grupa va juca cu Viitorul Constanta , Unirea Tarlungeni si FC Odorhei. Din grupa cealalta fac parte : FC Hunedoara, CS Baraolt, ASA Tg Mures si Europa Alba Iulia. Echipa care va castiga „zona” se va califica la turneul final.
Grupa 2004 pregatita de Marian Margarit a obtinut titlul de campioana inregistrand 18 victorii din tot atatea etape disputate si va reprezenta Sibiul la turneul zonal din 2-5 iunie 2015 alaturi de reprezentantele judetelor Alba, Covasna, Harghita, Mures si Brasov, intro locatie ce va fi stabilita de FRF pe data de 25 mai.
„Suntem multumiti si bucurosi ca am devenit campioni. Urmeaza un turneu zonal in care vom intalni echipe bune si foarte bune. Dorim sa avem o evolutie apreciata si sa obtinem calificarea mai departe. Felicit copiii pentru acest rezultat frumos si multumesc tuturor celor care ne-au sprijinit in acest sezon, in mod special parintilor.”-a declarat Ioan Bulea , antrenorul echipei de juniori „D” a Interstarului.interstar juniori
„Felicit echipa, multumesc parintilor si ma bucur ca am reusit sa castigam. Este un sentiment frumos sa fi campion. Ne dorim o comportare deosebita la turneul zonal.”- Marian Margarit antrenor la juniori „E”.
In actualul sezon FC Interstar a castigat campionatele la nivelul grupelor 2006 (Memorialul Gh Ene), 2004  (juniori E), 2002 (juniori D) , 2000(juniori C) , iar la juniori B a terminat pe locul trei, la un singur punct distanta de calificarea la turneul final.

Ultima oră

Comentariul meu