Încă un șantier, încă un tronson de stradă închis la Sibiu. Cum decurg lucrările în oraș!

0 131

lucrari in centru sibiu (1)Municipalitatea sibiană anunță că începând de luni, 25 mai, se vor începe lucrări pe strada Lupeni. Tot de luni lucrările de pe Calea Gușteriței avansează pe un nou tronson.

Lucrările pe Calea Gușteriței înaintează pe un nou tronson al străzii. De luni, 25 mai firma contractată de Primăria Sibiu pentru execuția amplelor lucrări de reabilitare a acestei artere va începe lucrările pe un nou tronson, cel dintre strada Ana Ipătescu și strada Johann Sebastian Bach. Circulația se va închide și pe această porțiune până la finalizarea lucrărilor, adică până la sfârșitului lui 2015.
Constructorul va avea grijă să lase liberă atât intersecția Căii Gușteriței cu strada. J. S. Bach, cât și intersecția cu strada Ana Ipătescu pentru ca șoferii să poată trece dinspre cartierul Lazaret spre cartierul Gușterița și invers. Ca rută ocolitoare se pot utiliza și strada Gării și strada Moara de Scoarță.
Până în prezent constructorul a lucrat pe tronsonul dintre strada Ana Ipătescu și strada Abrud, unde lucrările la rețelele de utilități și săpătura generală au fost realizate.
De luni, 25 mai, încep lucrările de modernizare a rețelei de apă pe strada Lupeni. Constructorul angajat de SC Apă Canal SA va înlocui conductele de apă și va amenaja și noile branșamente. Termenul prevăzut pentru execuție este de aproximativ 10 săptămâni, lucrările urmând să se desfășoare în condiții de trafic. Șoferii sunt rugați să ocolească această stradă utilizând ruta strada Moara de Scoarță – strada Viitorului.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...