FOTO Studenții ULBS au plantat 1000 de puieți de molid pe Valea Cibanului

0 283

bondreaFacultatea de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului din cadrul Universității “Lucian Blaga” din Sibiu a organizat, în 20 mai, împreună cu Direcția Silvică Sibiu – Ocolul Silvic Miercurea Sibiului – o amplă acțiune de împădurire.

La acțiune au luat parte 38 de studenți din toți anii de studii, și patru cadre didactice, inclusiv prof. dr. ing. Ioan Bondrea, rectorul Universității “Lucian Blaga” din Sibiu.
Studenții și profesorii sibieni au plantat 1000 de pe puieți de molid, pe Valea Cibanului (Unitatea de producție Ciban, UM 4), Unitatea Amenagistică 61B.
“A fost o acțiune dificilă, care a necesitat o activitate fizică intensă, dar studenții au fost extreme de încântați. Este important faptul că ei au conștientizat importanța pe care o are pădurea în viața noastră, iar acțiunea lor va avea efecte zeci de ani de acum înainte”, a declarat prof. rector Ioan Bondrea. plantare puieti padure
Acțiunea facultății ȘAIAPM este la a patra ediție, în fiecare an fiind aleasă pentru împădurire o altă zonă din județul Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.