Studenţi de la Ştiinţe Economice fac practică la Consiliul Judeţean Sibiu

0 190

studentiMai mulţi studenţi de la Facultatea de Ştiinţe economice din cadrul Univesrsităţii „Lucian Blaga” Sibiu efectuează timp de trei săptămâni stagiul de practică la Consiliul Judeţean Sibiu, în baza parteneriatului strategic dintre cele două instituţii.

Studenţi din anul al II-lea de la Specializarea Finanţe-Bănci şi de la Management s-au familiarizat zilele acestea cu atribuțiile și cu organigrama Consiliului Județean Sibiu,  precum și cu cele 23 de instituții aflate în subordine. De asemenea, ei au avut parte de o prezentare detaliată a bugetului instituției făcută de Directorul economic, Ioan Stoica.
”Ne-am bucurat de interesul arătat de acești studenți de a face practică la Consiliul Județean Sibiu și le-am pregătit un program de practică atractiv. O parte dintre ei sunt studenții mei, iar o altă parte sunt studenții domnului consilier județean Liviu Mihăescu, care este și Decanul Facultății de Științe Economice, însă la Consilul Județean Sibiu nu ne ocupăm personal de ei, ci sunt îndrumați de specialiștii din cadrul instituției”, a precizat Ioan Cindrea, președintele Consiliului Județean Sibiu.
Printre îndrumătorii de practică se numără Rodica Țîrlea, șef Serviciu Administrație Publică Locală și Coordonare Spitale, Claudiu Stupar, șef Serviciu Administrare Buget și Ioan Bordianu, managerul public al Consiliului Județean Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.