fbpx

VIDEO Hizo explică de ce Interstar Sibiu va juca în liga a IV-a și cum ar putea ajunge în liga a 3-a

0 206

hizo si zotinca fotoProaspăt numit președinte de onoare la Interstar Sibiu, Viorel Hizo a anunțat luni că deocamdată echipa sibiană va juca în liga a IV-a. Managerul Zotincă spune însă că ar fi o șansă ca gruparea să joace din toamnă în liga a 3-a.

Viorel Hizo a declarat luni într-o conferință de presă transmisă în direct de site-ul nostru, că clubul Interstar, la care a fost numit președinte de onoare va evolua deocamdată în liga a-IV-a.
Managerul general Dorin Zotincă a explicat de ce se va întâmpla acest lucru. ”Sunt convins că vom beneficia de ajutorul fără de care nu putem merge înainte. Sper să găsim cât mai multă susținere. (..)
Echipa momentan este în divizia D. (..) Această echipă este o selecționată a tuturor grupelor de la Interstar. De la asta plecăm. Mai departe nu putem spune la această oră”, a spus luni Zotincă.
Viorel Hizo spune însă că există o mică șansă ca Sibiul să aibă din toamnă o echipă în liga a 3-a. ”În acest moment nu se știe ce se întâmplă cu liga a 3-a. Nu s-a luat nicio decizie la nivel de Federație Română de Fotbal. (..) Există o singură posibilitate să jucăm în liga a 3-a. Respectiv ca în cazul în care nu sunt suficiente echipe, FRF-ul să invite echipe să joace în acest eșalon. Aceasta este singura posibilitate. Bineînțeles că ne dorim acest lucru, ca să nu mai pierdem un an”, a spus Hizo.
VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA CONFERINȚEI DE PRESĂ A LUI HIZO ȘI ZOTINCĂ

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.