Liber la roviniete pentru toate mașinile. Doar pentru scurt timp!

0 246

Șoferii sibieni vor putea circula fără rovinietă pe drumurile nationale si judetene din Sibiu. Asta însă doar pentru scurt timp si din cauza faptului ca sistemul de emitere a rovinietelor ca fi nefunctional in noaptea de miercuri spre joi.  

IMG 5170
Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România informează utilizatorii rețelei de drumuri naționale din România că începând cu data de 27.05.2015, ora 01:00, pentru o perioadă de maxim 2 ore, emiterea rovinietelor și a peajelor nu va fi disponibilă prin intermediul Sistemului Informatic de Emitere, Gestiune, Monitorizare și Control al Rovinietei (SIEGMCR), din cauza unor lucrări de mentenanță. 
Astfel, pentru data de 27.05.2015, intervalul orar 01:00 – 04:00, nu se vor aplica amenzi contravenționale pentru circulația vehiculelor fără achitarea tarifului de utilizare (rovinieta), prin intermediul sistemelor de camere video amplasate pe rețeaua de drumuri naționale. Însă, utilizatorii trebuie să achiziționeze rovinieta după expirarea perioadei de 2 ore, timp în care sistemul nu va fi funcțional. 
Utilizatorii care traveresează podurile peste Dunăre între Fetești și Cernavodă, în intervalul în care se efectuează lucrările de mentenanță ale SIEGMCR, pot achita tariful de trecere la stația de taxare Fetești utilizând benzile prevăzute cu barieră și agent încasator sau ulterior trecerii, până la ora 24:00 a zilei următoare trecerii, prin intermediul SIEGMCR.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.