Ora de Sibiu
Știri in direct

VIDEO Dialog arogant între președintele Camerei de Comerț din Sibiu și jurnaliști, la o conferință de presă

399

iordanescu eugenPreședintele  Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură din Sibiu s-a arătat deranjat de anumite întrebări și interpelări ale jurnaliștilor prezenți la conferința de presă care a avut ca temă Conferinta Internationala „Oportunitati de investitii in judetul Sibiu – Valoare adaugata afacerii tale”.

Eugen Iordănescu s-a arătat deranjat de doleanțele jurnaliștilor prezenți la o conferință de presă avută loc marți la sediul Consiliului Județean Sibiu. Iordănescu a răbufnit în momentul în care o jurnalistă a cerut detalii despre modul în care companiile din Sibiu pot participa la Conferinta Internationala „Oportunitati de investitii in judetul Sibiu – Valoare adaugata afacerii tale”.
În loc să răspundă direct întrebărilor și să aducă detalii concrete, Iordănescu a trecut peste orice amabilitate și s-a rățoit către jurnaliști. ”Ati încălcat protocolul de conferință de presă de 42 de ori. Hai să nu facem un dialog de genul un jurnalist preia conducerea conferinței de presă și pune pe toată lumea la punct și explică ce are de făcut. (..)”,  a spus Iordănescu.
Nici încercările președintelui Consiliului Județean Sibiu, de a concilia dialogul dintre Iordănescu și mass media prezentă, nu au avut prea mare succes.
Disputa a continuat și după conferința de presă, Iordănescu afișând aceeiași atitudine arogantă în dialogul cu câțiva jurnaliști locali, limbajul depășind în dese rânduri decența minimă.
Ora de Sibiu a transmis în direct întreaga conferință de la Consiliul Județean Sibiu.
URMĂRIȚI MAI JOS ÎNREGISTRAREA COMPLETĂ A CONFERINȚEI DE PRESĂ ȘI DIALOGUL LUI IORDĂNESCU EUGEN CU PRESA

https://www.youtube.com/watch?v=J55d3tqf3SI

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
kdeco.ro

2 Comentarii
  1. POPA spune

    AROGANTA ESTE CARACTERIZAREA CEA MAI MAGULITOAREA CARE SE PUTEA FACE ACESTUI DIRECTOR. BINE CA NU A FOST INTREBAT CE S-A INTANPLAT CU BANII ATRASI DIN FONDURI EUROPENE SI CARE AU FOST GESTIONATI SI ACCESATI PRIN FIRMELE SALE SI ALE COLABORATORILOR SAI. DOMN PROFESOR, PARDON DIRECTOR, E FOARTE IRITAT CAND VORBESTE CU OAMENII DE RAND CARE MAI SI STIU DESPRE CE SA INTREBE…

  2. Anonim spune

    d
    omnul

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...