laureatii cu trofee

laureatii cu trofeeAsociatia Club Sportiv „Musashi Dojo” Sibiu, sub patronajul Federatiei de Kyokushinkai Tradiţional din România (IKOK Sosai Romania) si Iko Kyokushinkaikan Sosai Honbu Japonia, organizeaza in data de 30.05.2015, in cadrul Festivalului  Artelor Martiale Sibiene 2015, Campionatul National de Karate Kyokushinkai Tradiţional 2015, Editia a 8-a, kata şi kumite, pentru copii, juniori, tineret si seniori.

”Dedicam acest eveniment implinirii a 50 de ani de existenta a Karate-ului Kyokushinkai Traditional si a 20 de ani de cand parintele si fondatorul Karate-ului Kyokushinkai Traditional, Sosai Masutatsu Oyama, ne-a parasit intru cele vesnice”, spun organizatorii evenimentului.
Rezultatele exceptionale obtinute pe plan national si international de catre sportivii sibieni (locul V la Cupa Mondiala din Tokyo, Japonia – editia 2009, locul III atat la Kata cat si la Kumite la Cupele Mondiale – editiile din 2011 si 2012, locul I in Clasamentul General al cluburilor de Karate Kyokushinkai Traditional din Romania timp de 7 ani consecutiv: 2008-2014) au determinat Comitetul tehnic al Federatiei de Karate Kyokushinkai Traditional sa aleaga din nou municipiul Sibiu, ca fiind cea mai potrivita locatie pentru desfasurarea acestei competitii, de anvergura nationala. Este mandria noastra, a sibienilor, sa fim gazdele unor actiuni de un ridicat nivel tehnic. Mesajul general transmis catre populatia sibiana este acela de a practica un sport, miscarea in general, si artele martiale in special, contribuind activ la cresterea nivelului de sanatate a populatiei, reducerea infractionalitatii juvenile, reducerea consumului de droguri, alcool si tigari, participand astfel, in mod activ, la procesul educational sibian, sprijinit in direct si in permanenta de catre Primaria Municipiului Sibiu.
Evenimentul se va desfasura la Sibiu in data de 30 MAI 2015, la Sala Polivalenta Transilvania Sibiu, începând cu ora 9.00, si este deschis participarii cluburilor sportive din tara, indiferent de stil ori apartenenta.Intrarea este gratuită.
La aceasta competitie s-au inscris aprox 250 de sportivi, membri legitimati ai Federatiei de Kyokushinkai Traditional din Romania, dar si sportivi apartinand altor federatii de profil specifice,  la nivel national.
Categoriile de concurs sunt in numar de 67, din care 40 pentru Sectiunea Kata, respectiv 27 categorii pentru Sectiunea Kumite.
Festivitatile de premiere a sportivilor vor avea loc dupa ce se vor incheia rundele finale la toate categoriile, in dupa-amiaza zilei de 30 mai 2015, in jurul orei 17.00.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Join the Conversation

1 Commentariu

 1. Osu!
  My karate dojo would like to go to the championship 2016 in Sibiu.
  When will be this championship?
  Multumesc!
  Zsolt Böcskey
  Club leader of Nagy Sándor Dojo