capusa1

capusaSibiul se confruntă cu o adevărată invazie de căpușe. Direcția de Sănătate Publică a prezntat o listă cu zonele unde acestea și-au făcut simțită prezența. Primăria Sibiu spune că a contractat serviciile de dezinsecţie pentru reducerea populaţiei de căpuşe.

Primăria Sibiu a contractat serviciile de dezinsecţie împotriva căpuşelor din zonele verzi care aparţin municipiului. Această măsură completează activitatea continuă de cosire a vegetaţiei, vegetaţia înaltă fiind mediul în care căpuşele se dezvoltă. Serviciul de Administrare a Parcurilor şi Zonelor Verzi din municipiul Sibiu asigură în continuu cosirea ierbii din zonele verzi din parcuri, din jurul blocurilor şi de pe aliniamentele stradale, iar Serviciul Gospodărire se va îngriji de cosirea vegetaţiei de pe malurile Cibinului, zona Lacul lui Binder, zona Vasile Aaron, cartierul Tineretului, cartierul Valea Auriei şi zona Valea Hambei.
Serviciile de dezinsecţie vor fi asigurate de firma SC Coral Impex SRL, valoarea serviciilor fiind de 51.850 lei, fără TVA.
”Pulverizarea substanţelor trebuie planificată astfel încât să nu cadă precipitaţii în ziua respectivă pentru ca substanţa activă să poată distruge căpuşele, dar şi ouăle şi larvele acestora”,  a spus miercuri primarul interimar, Astrid Fodor. Data exactă a aplicării substanţei va fi comunicată prin intermediul mass media şi prin intermediul site-ului instituţiei: www.sibiu.ro.
VEZI MAI JOS DECLARAȚIILE COMPLETE DE MIERCURI ALE LUI ASTRID FODOR
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=DHrY94KzAGA”]

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

2 Commentarii

Comentariu

  1. Invazieeeeeeeeee, daca este asa este grav. Dar daca abia si.au simtit aparitia , este cu totul altceva. Draga autorule, atentie la cuvintele folosite.