fbpx

Razie a poliției în Piața Cibin. S-a lăsat cu amenzi și marfă confiscată!

0 357

piata cibin sibiuÎn cursul zilei de vineri poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul I.P.J. Sibiu, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică şi investigaţii criminale, împreună cu reprezentanţi ai O.P.C. Sibiu, au desfăşurat ample verificări la Piața Cibin.

În această dimineaţă, sub coordonarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, poliţiştii sibieni au desfăşurat ample acţiuni într-o piaţă agro-alimentară din municipiul Sibiu, în vederea prevenirii şi combaterii comerţului ilicit cu produse din sectorul agricol.
În cadrul acestor activităţi, poliţiştii sibieni au aplicat 18 sancţiuni contravenţionale în valoare de 24.300 de lei, fiind totodată, confiscate 1.286 kg de produse agricole.
Poliţiştii sibieni au constatat faptul că mai mulţi comercianţi nu deţineau atestat de producător şi carnete de comercializare sau producătorii comercializau legume şi fructe care nu se regăseau în carnetele de comercializare.
”Obiectivul acestor activităţi a fost de a protejare şi de a asigura funcţionare în condiţii de normalitate şi legalitate a  producătorilor care desfăşoară activităţi de comerţ în cea mai mare piaţă agroalimentară din municipiul Sibiu, în scopul de a proteja producătorii agricoli”, spune Luciana Balteș, de la IPJ Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.