Principele Radu lansează o carte la Sibiu

0 259

Mare lansare de carte la Librăria Humanitas Sibiu. Evenimentul va avea loc în prezența Alteței Sale Regale Principelui Radu al României. Intrarea la lansarea luni, 8 iunie, de la ora 14.00, a volumului “Regalitatea, astăzi” de ASR Principele Radu al României, va fi liberă și include o sesiune de autografe.

Va prezenta volumul, alături de Alteța Sa Regală, domnul Sabin Luca, directorul general al Muzeului Național Brukenthal. Oficiile de gazdă vor fi realizate de către domnul Mihai Copăceanu.
Volumul “Regalitatea,astăzi” privește din perspectivă istorică și europeană atât situația monarhiei ca formă de guvernământ, cât și Casa Regală ca instituție. Cititorii pot afla din aceste pagini detalii inedite despre legăturile Casei Regale a României cu celelalte case regale din Europa și, de asemenea, despre cele mai importante evenimente istorice care s-au petrecut în țara noastră, în ultimii 150 de ani de când datează monarhia română. Totodată, cartea prezintă și o serie de interviuri și discursuri pe tema regalității în zilele noastre, relatări despre Crăciunul la Săvârșin, Trenul Regal, aniversările MS Regelui Mihai și ale MS Reginei Ana, jurnale de călătorie ale Familiei Regale în alte țări, precum și numeroase articole scrise de ASR Principele Radu al României.
Într-unul dintre interviuri, cel acordat istoricului Nicolae Drăgușin, Alteța Sa Regală afirmă: “Monarhia este o formă de guvernământ pe care trebuie să o iubești ca să o ai.”

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.