masina infitpa in tir la vestem sibiu 9

masina infitpa in tir la vestem sibiu (9)Un bărbat în vârstă de 37 de ani din județul Suceava, este protagonistul celui mai spectacuos accident avut loc în ultima vreme în județul Sibiu. Băut fiind, acesta a reușit ”perfomanța” să zboare cu mașina prin giratoriul de la Veștem și să aterizeze în remorca un TIR.

Accident demn de filme de acțiune în giratoriu de la Veștem, vizavi de Caucho. Un șofer domiciliat în Șelimbăr și originar din Suceava, mort de beat fiind, a pierdut controlul volanului mașinii cu care circula și a sărit pur și simplu peste sensul giratoriu. În planarea sa, mașina a aterizat fix în prelata unui TIR care circula regulamentar.
Singura persoană rănită a fost șoferul sucevean, care a fost testat apoi cu etilotestul, iar rezultatul a fost pozitiv, respectiv 0,83 g/l alcool.
Tir-ul era plin cu diverse mărfuri, iar șoferul nu a pățit nimic.


”La fața locului s-au deplasat o ambulanță SMURD și o autospecială de descarcerare. O persoană în vârstă de 37 de ani a fost rănită ușor cu contuzii și escoriații și a fost transportată la spitalul județean Sibiu”, a decalarat pentru Ora de Sibiu, Silviu Albișor de la ISU Sibiu.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=bBUOJPt0y6w”]

Video: Claudiu V.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns