Tehnologie de vârf japoneză pentru protejarea pădurilor, prezentată la Sibiu

0 202

padureCea mai nouă și performantă tehnologie de protejare a pădurilor va fi prezentată la Universitatea „Lucian Blaga“ din Sibiu.

Seminarul tehnologiei EDS (Ecology Diversity Energy) va fi programat pentru data de 13 iunie (orele 10,30-16,00) în Aula Magna a Facultății de Medicină, iar expoziția EDS poate fi vizionată în perioada 12-21 iunie, în holul Facultății de Medicină din str. Lucian Blaga nr. 2-2A.
Inventatorul EDS, domnul Sachio Ishii va fi prezent la seminar și va explica rezultatul acestei tehnologii extraordinare, alături de experți din Japonia, România și alte țări europene. La Sibiu vor fi prezenți și reprezentanți ai asociațiilor producătorilor de mobilă, precum și reprezentantul UNIDO (United Nations Industrial Development Organization).
Tehnologia EDS este o tehnologie care apără pădurile tropicale și le permite să renască. Este o tehnică epocală, o premieră în lume, care permite utilizarea materialelor ce până acum nu era posibilă, de exemplu palmier, bambus, cocos etc. drept materiale de construcție sau de mobilier.
În cadrul expoziției tehnologiei EDS se vor expune mai multe tipuri de mobilier cu materiale din Japonia, din țările tropicale sau din România, tratate cu EDS. De asemenea, se vor prezenta imaginea domului din bambus(L:90m, I:19m, R:70m)care a acoperit pavilionul guvernului japonez din cadrul Târgului Internațional din Aichi, Japonia (2005) și modele de case, pentru refugiați, cu o rezistență de peste 50 de ani.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.