fbpx

Junii Sibiului, spectacol de marcă în Piața Mare a Sibiului

199

spectacol Junii Sibiului (12)JUNII SIBIULUI vă invită la spectacolul de teatru muzical –coregrafic LA SIBIU, ÎN PIAŢA MARE, TÂRG DE N-ARE-ASEMĂNARE, în Piaţa Mare a oraşului, vineri începând cu ora 19.30.

Nu rataţi o întâlnire extraordinară cu artiştii dumneavoastră preferaţi, care vă propun o incursiune în timp, pentru o seară de neuitat.
Costumele specifice barocului, minorităţilor şi spaţiului de târg, muzica, dansurile, decorul din care nu lipsesc tarabele negustorilor – sunt ingredientele unui mega-spectacol ce valorifică elemente istorice, etnice şi antropologice, prin dialog, muzică şi dans.
La reuşita acestei producţii îşi dau concursul peste 100 de persoane: dansatori, solişti, personal de specialitate, personal tehnic etc. În rolurile principale: Bogdan Roman Gheorghe, Robert Târnăveanu, Daniel Rosalim, Viorica Telcean, Marcel Părău şi Ina Chiriac.
Cu participarea extraordinară a lui Sandu Pop (Văru’ Săndel).
Scenariul: Theodor Vasilescu
Regia şi coregrafia: Theodor Vasilescu, Silvia Macrea
Scenografia: Alin Gavrilă
Spectacolul Junilor Sibiului, de altfel, primul spectacol muzical-coregrafic ce va fi susţinut în spaţiul generos al Pieţei Mari din Sibiu, este inclus în programul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu, ediţia 2015.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.