Angajații și studenții ULBS au INTERZIS să vină vineri cu mașina la facultățile din Sibiu

191

ulbsAngajații, studenții și cadrele didactice din cadrul Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu vor lăsa acasă mașinile și vor veni pe jos, pe role sau cu bicicleta la cursuri. Lucrul acesta se va întâmpla vineri, la toate facultățile sibiene.

O zi pe an, toate cadrele didactice, angajații și studenții Universității “Lucian Blaga” din Sibiu vor lăsa mașinile în parcare și vor veni la serviciu folosind mijloace de transport ecologice: biciclete, role sau pe jos. Campania Iubim Sibiul! Să-l lăsăm să respire! se află la prima ediție, se va desfășura în data de 19 iunie și își dorește să devină un eveniment tradițional al Sibiului.
„Iubim Sibiul! să-l lăsăm să respire! este o campanie prin care Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu își asumă rolul de model și reprezentant activ în viața comunității. Noi am demarat această campanie, dar sperăm, și ne așteptăm, ca în anii viitori să ni se alăture și alte instituții sau companii din Sibiu. Ne dorim ca această campanie lansată de ULBS să devină un eveniment de masa, în care sibienii, angajați sau nu ai ULBS, ai altor instituții publice sau companii private, să renunțe, pentru o zi, la autoturisme, pentru a lăsa Sibiul să respire!”, a declarat prof.dr.ing. Ioan Bondrea, rectorul Universității “Lucian Blaga” din Sibiu.

data-ad-slot="4949109893" data-ad-format="autorelaxed" data-full-width-responsive="true">

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.