Delegaţie din landul Nordrhein-Westfalen la Primăria Sibiu

0 162

fodorPrimarul interimar Astrid Fodor a primit joi, 18 iunie, la sediul Primăriei Sibiu, vizita unei delegaţii din landul Nordrhein-Westfalen din Germania.

Delegaţia a fost condusă de Secretarul de Stat pentru Integrare din cadrul Ministerului Muncii, al Integrării şi Problemelor Sociale al landului menţionat, domnul Thorsten Klute, alături de domnia sa fiind prezenţi la Sibiu şi şefi de departamente din cadrul ministerului amintit, dar şi doamna Birgit Zoerner, consilier local în Dortmund.
“Oaspeţii s-au arătat foarte interesaţi de Sibiu şi am fost încântată să fac o scurtă prezentare a oraşului ca locaţie economică, turistică şi culturală. Tema pe care s-au concentrat însă discuţiile a fost cea legată de incluziunea socială a categoriilor defavorizate şi modalitatea în care ar putea exista o strategie comună în acest domeniu. Legat de acelaşi subiect am discutat despre piaţa muncii şi provocările legate de sistemul de asistenţă socială din Sibiu, comparativ cu cel din landul Nordrhein-Westfalen.” Spune Astrid Fodor, primarul interimar al municipiului Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...