klaus

klausSoția președintelui României a primit laude și aprecieri pentru ținuta cu care aceasta s-a prezentat la un eveniment public ce a avut loc la Sala Thalia din municipiul Sibiu.

Carmen Iohannis a optat pentru o ţinută creată de Stephan Pelger pentru a participa la spectacolul „Ultima bandă a lui Krapp” de la Festivalul de Teatru de la Sibiu, care a avut loc vineri, designerul român declarându-se onorat că aceasta a ales din nou să poarte o creaţie a sa.
„Ieri la Sibiu frumoasa noastră Primă Doamnă a decis să poarte din nou o creaţie Stephan Pelger pret a porter! Mă simt foarte onorat!!!”, a scris Stephan Pelger pe pagina sa de Facebook.
Aceasta nu este pentru prima dată când Carmen Iohannis alege să poarte o ţinută creată de Stephan Pelger. Soţia preşedintelui a început în luna aprilie o colaborare cu designerul român de origine germană, unul dintre cele mai cunoscute nume în domeniul modei în afara României.
În afară de Stephan Pelger, Carmen Iohannis a mai colaborat cu Eli Lăslean şi cu Alexandru Ciucu în alegerea ţinutelor sale pentru diverse evenimente.
Multe dintre ţinutele lui Carmen Iohannis au stârnit de-a lungul vremii discuţii, unii admirând-o pentru stilul tineresc, alţii criticând faptul că nu respectă întotdeauna protocolul vestimentar.
Carmen Iohannis şi preşedintele Klaus Iohannis au fost prezenţi, vineri seară, la spectacolul „Ultima bandă a lui Krapp”, din cadrul Festivalului de Teatru de la Sibiu (12 – 21 iunie), pus în scenă la Sala Thalia.
Sâmbătă, Klaus Iohannis a scris pe pagina sa de Facebook despre acest eveniment, manifestându-şi bucuria că România a devenit „un reper cultural la nivel european”.
„Am fost prezent aseară la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, unde am avut plăcerea de a viziona piesa Ultima bandă a lui Krapp. În aceste zile culturale, Sibiul reuneşte oameni care au venit din toate colţurile ţării şi ale Europei. Pentru mine, este o mare bucurie să văd că România s-a transformat într-un reper cultural la nivel european”, a scris Klaus Iohannis.
Spectacolul „Ultima bandă a lui Krapp”, regizat de Peter Stein, l-a avut în rolul principal pe actorul de origine austriacă Klaus Maria Brandauer, unul dintre invitaţii speciali ai ediţiei din 2015 a Festivalului de Teatru de la Sibiu, cunoscut publicului român pentru rolul principal din filmul „Mephisto”, pentru care a fost distins cu premiul pentru interpretare la Festivalul de la Cannes, precum şi pentru rolul din „Out of Africa”, ce i-a adus o nominalizare la premiile Oscar.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns