Proiect pentru reamenajarea Parcului Ştrand. Ce vrea primăria Sibiu să facă acolo!

0 298

parc strandPe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local Sibiu este inclus un proiect care prevede reamenajarea Parcului Ştrand, situat în zona străzilor Maramureşului – Doljului – Bihorului.

Prezentul proiect de hotărâre supune aprobării Consiliului Local indicatorii tehnico-economici rezultaţi din studiul de fezabilitate, care estimează valoarea lucrărilor la o sumă de 2.577.930 lei.
“Parcul Ştrand este în prezent foarte apreciat de sibienii din zonă, însă are nevoie de o reconfigurare şi de reamenajare pentru a utiliza spaţiul la adevăratul său potenţial.”, spune Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.
Proiectul prevede amenajarea unor mini-terenuri de volei şi baschet, instalarea unor mese de ping-pong şi şah, amenajarea a două locuri de joacă pentru copii, precum şi amplasarea de echipamente de fitness. Aleile din parc vor fi modernizate şi reconfigurate, vor fi amplasate bănci şi coşuri de gunoi, dar şi rasteluri pentru biciclete. Parcul va fi revigorat şi ca vegetaţie, prin plantări de copaci, gard viu şi însămânţare cu gazon.
Ca parte a acestui proiect se va reface şi reţeaua de iluminat public, vor fi amplasate cişmele şi toalete publice.
După aprobarea acestor indicatori tehnico-economici, Serviciul de Administrare a Parcurilor şi Zonelor Verzi va realiza proiectul tehnic şi va contracta lucrările propriu-zise.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...