Transformarea de la ”Municipal”. Terenuri de baschet, volei, tenis cu piciorul și nocturnă!

0 850

stadion sibiuStadionul Municipal Sibiu ar putea să revină la viață, odată cu punerea în practică a unui proiect ce presupune reamenajarea curții interioare a celei mai mari arene din oraș. Aici vor fi amenajate terenuri pentru tenis cu piciorul, volei și baschet.

Amenajarea de terenuri pentru activităţi sportive în curtea interioară a Stadionului Municipal. Conceptul ar duce la o utilizare mai eficientă a acestui spaţiu şi include marcarea şi utilarea unui teren multifuncţional care să permită practicarea baschetului, a tenisului şi a voleiului. Pe o latură a curţii interioare vor fi amenajate şi două terenuri pentru tenis cu piciorul, pe alta urmând să fie amplasate două coşuri de baschet. Pentru a completa amenajările se va aşterne un nou strat asfaltic în curte, gardul împrejmuitor va fi reabilitat, la fel şi porţile de acces şi căsuţele de bilete care fac parte din intrarea în această zonă. Iluminatul va fi asigurat de o instalaţie nocturnă care face parte din proiect. Au fost incluse şi o instalaţie pentru sonorizare şi o cişmea cu apă potabilă.
Valoarea indicatorilor tehnico-economici pentru acest proiect a fost stabilită la 334.616 lei.
”Există un potenţial important al zonei pe care îl vom valorifica. Este un proiect amplu pe care îl vom etapiza pentru a fi mai uşor de gestionat”  spune Astrid Fodor, primarul interimar al municipiului Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.