11
Michael Koralewski, Fotograful Anului, locul I

iPhone Photography Awards (IPPAWARDS) este din 2007 cea mai mare competiție de fotografii iPhone la nivel global. În fiecare an, IPPAWARDS selectează cele mai bune fotografii din mii de imagini urcate pe site-ul oficial al concursului (www.ippawards.com) de către participanții din peste 80 de țări din toată lumea.

Câștigătorii sunt selectați de către juriu pe baza mai multor criterii, iar norocosul va avea onoarea de a primi titlul de „Fotograful anului”.
Din 2007, de când a fost lansat pe piață primul iPhone, competiția a evolut foarte mult și astăzi există numeroase categorii la care își poți înscrie fotografiile – de la categoria Abstract la Mâncare sau Flori, nu trebuie decât să surprinzi un moment cât mai special pentru a-ți asigura poziția de câștigător.
Regulile sunt simple: fotografia trebuie să fie făcută cu un iPhone, iPad sau iPod, iar fotograful poate folosi lentile sau aplicații de foto-editing iOS, însă fără intervenții externe ca Photoshop. Autenticitatea pozelor este verficată de către juriu care se asigură că sunt făcute cu device-urile acceptate.
Fotografiile câștigătoare de anul acesta sunt absolut senzaționale și pare destul de greu de crezut că sunt făcute cu aceleași device-uri pe care le folosim zilnic pentru a vedea un serial sau pentru a sta la taclale cu prietenii.11 8

 

 

VEZI TOATE POZELE la sursa articolului

Comentariul meu

Lasă un răspuns